Продавець GazVodA розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
7648 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 10:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

вул. Скобелівська, 9, індекс 61068, Харківська область, Харків, Україна
Додати відгук
Газ Вода - лічильники, насоси, арматура для підключення, автоматика контролю та обліку
+380 (97) 125-04-36
+380 (95) 015-03-85

Коптильня харчова сталь 470х270х240 каганець неіржавіюча сталь 1,6 мм Україна

Подарунок

1 895 ₴

  • Готово до відправки
+380 (97) 125-04-36
Віталій
  • +380 (95) 015-03-85
    Віталій
  • +380 (67) 188-98-34
    Людмила
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Замов та отримай подарунокВи заощаджуєте 49 ₴

Отримайте цю позицію безкоштовно при покупці «Коптильня харчова сталь 470х270х240 каганець неіржавіюча сталь 1,6 мм Україна»

Коптильня харчова сталь 470х270х240 каганець неіржавіюча сталь 1,6 мм Україна
Готово до відправкиКоптильня харчова сталь 470х270х240 каганець неіржавіюча сталь 1,6 мм Україна
1 895 ₴
+380 (97) 125-04-36
Віталій
  • +380 (95) 015-03-85
    Віталій
  • +380 (67) 188-98-34
    Людмила
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

БЕЗ ТЕРМОМЕТРА

Коптильня нержавійка 470х270х240 1,6 мм Україна - це спеціальне обладнання, яке використовується для копчення різних видів м'яса, риби та інших продуктів. Вона являє собою надійний і міцний пристрій, виготовлений з нержавіючої сталі.

Характеристики коптильні нержавійка 470х270х240 1,6 мм Україна:

  • Розміри коптильні становлять 470х270х240 мм, що забезпечує достатньо місця для копчення великої кількості продуктів.
  • Виготовлена з високоякісної нержавіючої сталі, що робить її міцною, надійною та стійкою до корозії.
  • Товщина стінок становить 1,6 мм, що гарантує рівномірний і якісний процес копчення продуктів.
  • Оснащена знімною кришкою, яка забезпечує легкий доступ до продуктів і зручність у використанні.
  • На корпусі є спеціальні гачки для підвішування продуктів всередині коптильні.
  • Легко монтується і демонтується для зручності транспортування і зберігання.

Опис процесу використання:

  • Перед використанням коптильні необхідно завантажити продукти всередину її корпусу.
  • Далі, потрібно встановити коптильню на джерело тепла і задати бажану температуру і час копчення.
  • Під час процесу копчення продукти мають перебувати всередині коптильні, підвішені на спеціальних гачках.
  • Після закінчення процесу копчення продукти можна витягти з коптильні і використовувати в приготуванні страв.

Коптильня нержавійка 470х270х240 1,6 мм Україна - це надійний і міцний пристрій, який може використовуватися для копчення різних видів м'яса, риби та інших продуктів. Він може бути корисним для тих, хто займається виробництвом м'ясних і рибних делікатесів у домашніх умовах або на виробництві.

Особливості нержавіючої сталі для харчової промисловості - Виробники продуктів харчування найактивніше використовують труби з нержавійки. Вони мають відповідати вимогам стандарту DIN 11850, який визначає склад сталі та якість зварного шва. Труби з нержавійки повністю відповідають підвищеним вимогам, гігієни та екологічності матеріалів, що застосовуються у виробництві обладнання для харчової промисловості та сфери громадського харчування. Їх виготовляють зі сталей AISI 304 і AISI 316L, які проявляють такі властивості: висока корозійна стійкість по всій довжині труби і на ділянках зварних з'єднань; стійкість до хімічно агресивних середовищ; зносостійкість; екологічна безпека та нетоксичність; відповідність стандартам міграції (розчинення) важких металів у робочому середовищі; збереження параметрів гладкості протягом усього терміну експлуатації, що полегшує чищення та обслуговування обладнання. У харчових виробництвах для миття обладнання часто використовують гарячі розчини сульфамінової кислоти або каустичної соди. У цих умовах краще вибирати більш стійку до агресивних середовищ нержавійку AISI 316. Для побутових умов і громадського харчування, де метал не взаємодіє з подібними розчинами, можна використовувати AISI 304 і дешевші AISI 430, AISI 410. Нижче для наочності представлено типи нержавіючих сталей за AISI, які використовуються в харчовому виробництві.

Коптильня з гідрозатвором 2 рівня нержавійка

     

 

Основні
Країна виробникУкраїна
Тип коптильніДеревна
Тип копченняГаряче
Разове завантаження коптильні43013 (кг)
Кількість рівнів коптильні2
ФормаКвадратна
КонструкціяЦілісна
Товщина матеріалу1.6 мм
Джерело теплаВідкритий вогонь, Пальники
Джерело димуТирса
Функція гриль, барбекюТак
СтанНовий
МатеріалСталь
Комплектація
Решітка для продуктів2 шт.
Піддон для стікання жиру1 шт.
Габаритні розміри
Довжина коптильні470 мм
Ширина коптильні270 мм
Висота коптильні240 мм
Вага10 кг
Розміри коптильної камери
Довжина470 мм
Ширина270 мм
Висота240 мм
  • Ціна: 1 895 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner