Продавець GazVodA розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
7766 відгуків
вул. Скобелівська, 9, індекс 61068, Харківська область, Харків, Україна
Додати відгук
Газ Вода - лічильники, насоси, арматура для підключення, автоматика контролю та обліку
+380 (97) 125-04-36
+380 (95) 015-03-85

Автоклав АГ -30 (Харків синій) газовий великий 30 л + подарунок закатка автомат

2 550 ₴

Показати оптові ціни
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
+380 (97) 125-04-36
Віталій
  • +380 (95) 015-03-85
    Віталій
  • +380 (67) 188-98-34
    Людмила
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Автоклав АГ -30 (Харків синій) газовий великий 30 л + подарунок закатка автомат
Готово до відправкиАвтоклав АГ -30 (Харків синій) газовий великий 30 л + подарунок закатка автомат
2 550 ₴
+380 (97) 125-04-36
Віталій
  • +380 (95) 015-03-85
    Віталій
  • +380 (67) 188-98-34
    Людмила
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

АВТОКЛАВ ГАЗОВИЙ ХАРКІВСЬКИЙ 30 Л

Автоклав Харків синій газовий газовий великий 30 л + подарунок закатка автомат - це спеціальне обладнання, призначене для консервування харчових продуктів у домашніх умовах. Він має великий об'єм у 30 літрів, що дає змогу обробляти великі обсяги продуктів одночасно.

Цей автоклав працює на газу, що забезпечує швидке й ефективне нагрівання. Він оснащений спеціальними клапанами, які контролюють тиск і температуру всередині ємності, що забезпечує безпеку і надійність у використанні.

Корпус автоклава Харків виконано з якісних матеріалів, що забезпечує його довговічність і надійність. Він має міцні ручки, які забезпечують зручність і безпеку під час переміщення. Крім того, в комплекті з автоклавом йде подарунок - автоматична закаточна машина, яка дає змогу швидко і легко закатувати банки з консервами.

Автоклав Харків синій газовий газовий великий 30 л + подарунок закатка автомат - це ідеальний вибір для тих, хто займається консервуванням харчових продуктів у домашніх умовах. Він дає змогу швидко і легко обробляти великі обсяги продуктів і отримувати якісні консерви. Крім того, подарунок у вигляді закаточної машини робить його ще більш привабливим і зручним у використанні.

Автоклав призначений для консервування в домашніх умовах м'ясних, рибних та інших продуктів. З його допомогою процес прискорюється в 2-3 рази (що дає змогу заощадити час та енергоресурси), за високого режиму термообробки досягаються хороші смакові якості продуктів і загибель хвороботворних бактерій.

Технічні дані :

Місткість - 10 шт -0,5 л банок або 5 шт - 1,0 л банок

Максимальний робочий тиск - 3,5 амт.

Габарити:

Висота - 530 мм

Ширина - 350 мм

Маса - 15 кг

Комплектація 

  1. Манометр
  2. Притискний механізм
  3. Циліндричний корпус
  4. Ніпель
  5. Термометр
  6. Кришка
  7. Клапан запобіжний
  8. Гвинт
  9. Паспорт

Для зручності у використанні під час пробного пуску необхідно практичним методом виявити похибку терморегулятора щодо спиртового термометра!

Підготовка до роботи:

  1. Встановити манометр
  2. Заповнити на 1/3 стійку термометра машинним мастилом і встановити термометр
  3. Укласти на дно автоклава в 2-3 шари щільну тканину (мішковину, джинс)
  4. Поставити заповнені закатані банки в автоклав. Між рядами і між собою банки нічим не перекладаються.
  5. Банки не повинні мати тріщин і бульбашок повітря в склі, інакше вони будуть лопатися!
  6. Заповнити автоклав водою так, щоб верхня банка була покрита шаром 1,5-2,0 см.
  7. Закрити кришку, після цього автомобільним насосом створити тиск 1,5 атм. І візуально (за допомогою мильної піни), а також на слух перевіряють на герметичність, особливо в місці встановлення манометра. Герметичність автоклава обов'язкова!

Процес приготування в автоклаві електричному:

Нагріваємо автоклав і стежимо за температурою. Тільки-но температура сягнула 120 градусів, засікають час, і подальший процес варіння триває 15-20хв. За час варіння температура підніметься до 120-125 градусів, а тиск підніметься до 5-7 атм (залежить від температури і об'єму повітря в автоклаві). При неповному завантаженні автоклава тиск нижчий. Після повністю вимикають, і автоклав залишають для охолодження до температури 30 градусів. Тільки після охолодження через золотник обережно стравлюють повітря і відкривають кришку автоклава!

Рекомендуємо для отримання досвіду роботи з автоклавом зробити пробне консервування 2-3 банки. Умови консервування для будь-яких обсягів завантаження автоклава однакові.

Орієнтовний час стерилізації продуктів в електричному автоклаві:

Яловичина - 60 хв

Курка - 40 хв

Риба - 25 хв

Овочі - 15 хв

Характеристики

Основні атрибут

Країна виробник  Україна
Виробник   Харків
Тип Автоклав
Джерело нагріву  Зовнішнє
Місткість (кількість банок)
Банка 0.5 л. 20 (шт.)
Банка 1 л. 10 (шт.)
Основні атрибути
Країна виробникУкраїна
ВиробникХарків
ТипАвтоклав
МатеріалВуглецева сталь
Об`єм20 л
СтанНовий
Джерело нагріванняЗовнішній
Габаритні розміри
Вага15 кг
  • Ціна: 2 550 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner