Продавець GazVodA розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
7963 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 10:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

вул. Скобелівська, 9, індекс 61068, Харківська область, Харків, Україна
Додати відгук
Газ Вода - лічильники, насоси, арматура для підключення, автоматика контролю та обліку
+380 (97) 125-04-36
+380 (95) 015-03-85

Коптильня маленька 440х250х200 коптилка нержавіюча сталь 1,6 мм Україна

1 990 ₴

Показати оптові ціни
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
+380 (97) 125-04-36
Віталій
  • +380 (95) 015-03-85
    Віталій
  • +380 (67) 188-98-34
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Коптильня маленька 440х250х200 коптилка нержавіюча сталь 1,6 мм Україна
Готово до відправкиКоптильня маленька 440х250х200 коптилка нержавіюча сталь 1,6 мм Україна
1 990 ₴
+380 (97) 125-04-36
Віталій
  • +380 (95) 015-03-85
    Віталій
  • +380 (67) 188-98-34
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

БЕЗ ТЕРМОМЕТРА

Особливості нержавіючої сталі для харчової промисловості - Виробники продуктів харчування найактивніше використовують труби з нержавіючої сталі. Вони повинні відповідати вимогам стандарту DIN 11850, який визначає склад сталі і якість зварного шва. Труби з нержавіючої сталі повністю відповідають підвищеним вимогам, гігієни та екологічності матеріалів, застосовуваних у виробництві обладнання для харчової промисловості та сфери громадського харчування. Їх виготовляють із сталей AISI 304 і AISI 316L, які виявляють наступні властивості: висока корозійна стійкість по всій довжині труби і на ділянках зварних з'єднань; стійкість до хімічно агресивних середовищ; зносостійкість; екологічна безпека та не токсичність; відповідність стандартам міграції (розчинення) важких металів у середовищі; збереження параметрів гладкості протягом усього строку експлуатації, що полегшує чистку і обслуговування обладнання. У харчових виробництвах для миття обладнання часто використовують гарячі розчини сульфаминовой кислоти або каустичної соди. В цих умовах краще вибирати більш стійкий до агресивних середовищ нержавіючу сталь AISI 316. Для побутових умов і харчування, де метал не взаємодіє з такими розчинами, можна використовувати AISI 304 і більш дешеві AISI 430, AISI 410. Нижче для наочності представлені типи нержавіючих сталей за AISI, що використовуються в харчовому виробництві.

 

Коптильня з гідрозатворів 2 рівня нержавійка

     

 

 
Основні
Країна виробникУкраїна
Тип коптильніДеревна
Тип копченняГаряче
Разове завантаження коптильні43013 (кг)
Кількість рівнів коптильні2
ФормаКвадратна
КонструкціяЦілісна
МатеріалНержавіюча сталь
Товщина матеріалу1.6 мм
Джерело теплаВідкритий вогонь, Пальники
Джерело димуТирса
Функція гриль, барбекюТак
СтанНовий
Комплектація
Решітка для продуктів2 шт.
Піддон для стікання жиру1 шт.
Габаритні розміри
Довжина коптильні440 мм
Ширина коптильні220 мм
Висота коптильні280 мм
Вага10 кг
Розміри коптильної камери
Довжина430 мм
Ширина240 мм
Висота250 мм
  • Ціна: 1 990 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner