Продавець GazVodA розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
6594 відгуків
вул. Скобелівська, 9, індекс 61068, Харківська область, Харків, Україна
Додати відгук
Газ Вода - лічильники, насоси, арматура для підключення, автоматика контролю та обліку
+380 (97) 125-04-36
+380 (95) 015-03-85

Автоклав Харків синій електро 20 літрів + подарунок закаблука автомат

4 090 

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
+380 (97) 125-04-36
Віталій
  • +380 (95) 015-03-85
    Віталій
  • +380 (67) 188-98-34
    Людмила
  • +380 (95) 012-01-36
    Антон
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Автоклав Харків синій електро 20 літрів + подарунок закаблука автомат
В наявностіАвтоклав Харків синій електро 20 літрів + подарунок закаблука автомат
4 090 
+380 (97) 125-04-36
Віталій
  • +380 (95) 015-03-85
    Віталій
  • +380 (67) 188-98-34
    Людмила
  • +380 (95) 012-01-36
    Антон
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

АВТОКЛАВ ЭЛЕКТРИЧЕСКИЙ ХАРЬКОВСКИЙ 20 Л

Автоклав - це спеціальний пристрій, який використовується для консервування продуктів, таких як м'ясо, риба, овочі та фрукти, шляхом нагрівання їх до високої температури та тиску всередині герметичної камери.

Автоклав зазвичай має велику камеру з нержавіючої сталі, яка може вміщати велику кількість продуктів для обробки. Пристрій оснащений системою автоматичного контролю температури і тиску, що дає змогу точно керувати процесом консервування.

У процесі роботи автоклава, продукти поміщаються в банки або контейнери, які потім розміщуються в камері пристрою. Потім камера герметично закривається, і починається процес нагрівання і підтримання високого тиску всередині камери. Це дає змогу знищити всі бактерії, віруси та інші мікроорганізми в продуктах, забезпечуючи безпечне і тривале зберігання.

Автоклав має високу продуктивність і може бути використаний як для домашнього, так і для комерційного використання. Він є незамінним пристроєм для забезпечення безпеки та збереження якості консервованих продуктів.

Технічні характеристики:

Місткість — 14 шт. -0,5 л банок або 5 шт. — 1,0 л банок

Максимальний робочий тиск — 3,5 амт.

Габарити:

Висота  — 530 мм

Ширина — 350 мм

Маса — 15 кг

Потужність — 2,2 кВт

Напруга — 220 Вт

Комплектація 

  1. Манометр
  2. Притискний механізм
  3. Циліндричний корпус
  4. Ніпель
  5. Термометр
  6. Кришка
  7. Клапан запобіжний
  8. Гвинт
  9. Паспорт

Для зручності у використанні під час пробного пуску необхідно практичним методом виявити похибку терморегулятора щодо спиртового термометра!

 

Підготовка до роботи:

  1. Встановити манометр
  2. Заповнити  на 1/3 стійку термометра машинною оливою та встановити термометр
  3. Укласти на дно автоклава у 2-3 шари щільну тканину ( мішковину, джинс)
  4. Поставити заповнені закочені банки в автоклав. Між рядами та між собою банки нічим не переплітаються.
  5. Банки не мають мати тріщин і бульбашок повітря в склі, інакше вони будуть лопатитися!
  6. Заповнити автоклав водою так, щоб верхня банка була покрита шаром 1,5-2,0 см
  7. Закрити кришку, після цього автомобільним насосом створити тиск 1,5 атм. І візуально (за допомогою мильної піни) а також на слух перевіряють на герметичність, особливо в місці встановлення манометра. Герметичність автоклава обов'язкова!

Процес приготування в автоклаві електричним:

Нагріваємо автоклав і стежимо за температурою. Щойно температура досягла 120 градусів, засікають час, і подальший процес варіння триває 15-20 хв. За час варіння температура підніметься до 120-125 градусів, а тиск підніметься до 5-7 атм ( залежить від температури й об'єму повітря в автоклаві). У разі неповного завантаження автоклава тиск нижчий. Після повністю вимикають, й автоклав залишають для охолодження до температури 30 градусів. Тільки після остигання через золотушник обережнотравлюють повітря й відкривають кришку автоклава!

Рекомендуємо для отримання досвіду роботи з автоклавом зробити пробне консервування 2-3 банки. Умови консервування для будь-яких обсягів завантаження автоклава однакові.

Орієнтовний час стерилізації продуктів у електричному автоклаві:

Яловичина — 60 хв

Курка — 40 хв

Риба — 25 хв

Овочі — 15 хв

Характеристики

Основні атрибути
Країна виробник Україна
Виробник   Харків
Тип Автоклав
Джерело нагрівання Зовнішній
Місткість (кількість банок)
Банка 0.5 л. 14 (шт.)
Банка 1 л. 5 (шт.)

 

Основні атрибути
ВиробникХарків
Країна виробникУкраїна
МатеріалВуглецева сталь
ТипАвтоклав
СтанНовий
Джерело нагріванняЗовнішній
Користувальницькі характеристики
Вага15
Об`єм20
  • Ціна: 4 090 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner