Продавець GazVodA розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
6594 відгуків
вул. Скобелівська, 9, індекс 61068, Харківська область, Харків, Україна
Додати відгук
Газ Вода - лічильники, насоси, арматура для підключення, автоматика контролю та обліку
+380 (97) 125-04-36
+380 (95) 015-03-85

Коптильня харчова сталь 470х280х280 коптилка неіржавка сталь 1,6 мм Україна

Подарунок

1 799 

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
+380 (97) 125-04-36
Віталій
  • +380 (95) 015-03-85
    Віталій
  • +380 (67) 188-98-34
    Людмила
  • +380 (95) 012-01-36
    Антон
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Замов та отримай подарунокВи заощаджуєте 27 ₴

Отримайте цю позицію безкоштовно при покупці «Коптильня харчова сталь 470х280х280 коптилка неіржавка сталь 1,6 мм Україна»

Коптильня харчова сталь 470х280х280 коптилка неіржавка сталь 1,6 мм Україна
В наявностіКоптильня харчова сталь 470х280х280 коптилка неіржавка сталь 1,6 мм Україна
1 799 
+380 (97) 125-04-36
Віталій
  • +380 (95) 015-03-85
    Віталій
  • +380 (67) 188-98-34
    Людмила
  • +380 (95) 012-01-36
    Антон
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

БЕЗ ТЕРМОМЕТРА

Особливості неіржавкої сталі для харчової промисловості — виробники харчових продуктів активно використовують труби з неіржавкої сталі. Вони мають відповідати вимогам стандарту DIN 11850, який визначає склад сталі та якість зварного шва. Труби з неіржавкої сталі повністю відповідають підвищеним вимогам, гігієни й екологічності матеріалів, що застосовуються у виробництві обладнання для харчової промисловості та сфери громадського харчування. Їх виготовляють зі сталей AISI 304 і AISI 316L, які виявляють такі властивості: висока корозійна стійкість на всій довжині труби та на ділянках зварних з'єднань; стійкість до хімічно агресивних середовищ; зносостійкість; екологічна безпека та не токсичність; відповідність стандартам міграції (розчину) важких металів у робочому середовищі; збереження параметрів гладкості впродовж усього терміну експлуатації, що полегшує чищення й обслуговування обладнання. У харчових виробництвах для миття обладнання часто використовують гарячі розчини сульфамінової кислоти або каустичної соди. У цих умовах краще вибирати більш стійку до агресивних середовищ неіржавку AISI 316. Для побутових умов і громадського харчування, де метал не взаємодіє з подібними розчинами, можна використовувати AISI 304 і дешевші AISI 430, AISI 410. Нижче для наочності представлені типи неіржавких сталей за AISI, використовуваних у харчовому виробництві.

 

Коптильня з гідрозакривом  2 рівні неіржавка сталь

     

Основні
Країна виробникУкраїна
Тип коптильніДеревна
Тип копченняГаряче
Разове завантаження коптильні43013 (кг)
Кількість рівнів коптильні2
ФормаПрямокутна
КонструкціяЦілісна
МатеріалСталь
Товщина матеріалу1.6 мм
Джерело теплаВідкритий вогонь, Пальники
Джерело димуТирса
Функція гриль, барбекюТак
СтанНовий
Комплектація
Решітка для продуктів2 шт.
Піддон для стікання жиру1 шт.
Габаритні розміри
Діаметр коптильні455 мм
Довжина коптильні280 мм
Ширина коптильні280 мм
Вага10 кг
Розміри коптильної камери
Довжина400 мм
Ширина200 мм
Висота200 мм
  • Ціна: 1 799 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner